Recensies

Wat vertellen onze bezoekers?

Wij zijn graag eerlijk over onze camping. Lees hieronder wat de ervaringen van onze bezoekers zijn.

We hopen dat u net zo’n geweldige ervaring heeft. We zien u graag bij ons de camping, tot snel!

Zelf een recensie achterlaten over uw ervaring? Klik hiernaast om uw recensie te schrijven.

Gino Callant

Mooie, vlakke en zeer rustige mini-camping midden in de natuur. Zeer proper, nieuw sanitair en daar bovenop, reuze vriendelijke uitbaters. Goede uitvalsbasis voor fietsroutes Betuwe, Maas en Waal, Utrechtse heuvelrug. Komen zeker nog eens terug.

Gideon van den Berg

Mooi gelegen camping tussen de boomgaarden op fiets afstand van Rhenen. Ruime plaatsen , prachtig schoon sanitair met gezellig de radio aan. Streek winkeltje op de camping. Er lopen wat kippen te scharrelen over het terrein helemaal leuk. Vriendelijke beheerders.

Benno Veentjer

Wat een mooi verzorgde camping. De eigenaren hebben echt alles er aan gedaan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De omgeving leent zich goed om met de fiets te ontdekken en met het voetveer naar Rhenen was ook zeer de moeite.

Ben Peters

Nieuwe camping….derde seizoen open. Ruim van opzet. Sanitair uitstekend. Midden tussen de boomkwekers ,geen overlast van muggen, vliegen en andere ongedierte. Mooie aanplant. Uitzicht over de landerijen. Buitengewoon vriendelijke familie. Winkeltje met streekproducten en eieren van de loslopende kippen, top.

Gerrit en Elly Pothoven

Een leuke camping tussen de fruitbomen en op fietsafstand van Lienden waar twee supermarkten zijn. Rhenen dichtbij. Goede sanitaire voorzieningen.

Elly van der Linden

Mooie jonge camping met nieuw sanitair. Vriendelijk en gastvrije eigenaars. Radio in toiletgebouw is fijn zodat je niet alle geluiden hoort. WiFi nog niet aanwezig.

Susan Oosterveld

Wij hebben hier n paar dagen gestaan, super vriendelijk ontvangen, met direct info over de omgeving. Omgeving mooi om te wandelen en te fietsen. Mooie camping schoon sanitair, afwasplek met heet water. Vanaf hier hebben wij t M van Rossumpad gelopen wat goed te doen is in combi met ov, top.

Wiebe Talsma

Mooie ruime camping op een paar km’s afstand van Rheden. Heel vriendelijke camping eigenaars die de tijd hadden voor een praatje!