Recensies

Wat vertellen onze bezoekers?

Wij zijn graag eerlijk over onze camping. Lees hieronder wat de ervaringen van onze bezoekers zijn.

We hopen dat u net zo’n geweldige ervaring heeft. We zien u graag bij ons de camping, tot snel!

Zelf een recensie achterlaten over uw ervaring? Klik hiernaast om uw recensie te schrijven.

Marco Kleverwal

Leuke mini camping bij Lienden. Goede, vriendelijke service en schone voorzieningen. Mooie streek om te fietsen. Aantal pontjes in de directe omgeving om ook de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. In de Betuwe gelegen. Bloesem in het voorjaar, fruit vanaf juni.

Ria Hendricksen

Een bijzonder mooie en schone camping, mooie grote plaatsen. Goed en heel schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaars. Echt een aanrader.

Thea vd Meulen

We hebben 3 weken genoten op deze camping, zeer gastvrije en vriendelijke eigenaars, super schoon sanitair met een leuk kraampje waar je eieren, heerlijke jam en vruchtensap kunt halen. In de omgeving kun je prachtig fietsen bij de rivieren of Utrechtse heuvelrug en zelfs op de Veluwe.

Petra Waals

Fijne camping met goede voorzieningen douche en toilet erg netjes zonder muntjes
Komen graag eens terug

Anneke Valk

Mooie minicamping, met hele aardige eigenaars. Op Koningsdag brachten ze zelfs oranje tompouces langs. Een plekje om terug te komen.

Jolanda van Plaggenhoef - Gjaltema

Afgelopen paasdagen er gestaan, gastvrij en behulpzame campingeigenaars. Mooi ruime plekken schone sanitair met muziek. Fietsroutes in overvloed. Wij komen zeker nog een keer terug.

Gerrit en Elly Pothoven

Een leuke camping tussen de fruitbomen en op fietsafstand van Lienden waar twee supermarkten zijn. Rhenen dichtbij. Goede sanitaire voorzieningen.

Gideon van den Berg

Mooi gelegen camping tussen de boomgaarden op fiets afstand van Rhenen. Ruime plaatsen , prachtig schoon sanitair met gezellig de radio aan. Streek winkeltje op de camping. Er lopen wat kippen te scharrelen over het terrein helemaal leuk. Vriendelijke beheerders.